2011 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

Rūtos ''Kebabai''

Reikės:
lavošo blynai
kopūstas
pamidoras
marinuotas svogūnas( nebūtina kas nemėgsta)
mėsa(kokia norite ir kam kokia skanu),aš dažniausiai naudoju keptą vištienos file
padažui:
natūralus jogurtas
majonezas
truputėlis virinto šalto vandens
česnakas(nes mes darom visada česnakinį padažą)

daržoves susmulkimu,marinuotą vištieną iškepu ant keptuvės,padažą darau taip,česnaką išspaudžiu y majonezą,sudedu jogurtą,įpilu vandens ir viską gerai išplaku,galima dar y padažiuką įdėti kokių žolelių,ką mėgstate. svogūnus susmulkinu ir užspaudžiu citrinos sultimis ir palieku kelioms valandoms pasimarinuoti.
tada lavašo blyną ištepu padažu,dedu kopūstą,pamodorą,svogūniukus ir mėsytę,dar užpilu padažiuko ir viską suvynioju ir kepu,o kepu,karštų sumuštinių keptuvėje,o jai turite galima ir vaflinėje,viskas kebabai paruošti:)))
o vištieną marinuoju paprasčiausiai su vištienos prieskoniais:) jai kas neaišku klauskite:)
skanaus
Rutukas111

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą