2011 m. gruodžio 27 d., antradienis

Kepti vištienos sparneliai

Reikes:`
~1,5kg.vistienos sparneliu
SantaMaria prieskokiu vistienai
Krakmolo
Citrinos
Medaus
Cesnako
Sojos padazo

1.Vistienos sparnelius padalinam i dvi dalis, viska apibarstom santa maria prieskoniais, gerai itrinam ir paskui apbarstom krakmolu.Paliekam marinuotis maziausiai 2val.
2.Jau isimarinavusius sparnelius dedam i keptuve (bet tik tiek kiek telpa vienu sluoksniu, nededam vienu ant kitu), is abieju pusiu apkepam.
3. Per puse perpjaunam citrina ir is vienos puseles isspaudziam sultis ant kepamu sparneliu, tada apslakstom soju padazu, apipilam medumi ir galiausiai gausiai apibarstome smulkiai pjaustytais cesnakais. Uzdengiame dakti ir troskiname (tik nereik vartyti) dar apie 10min.ir viskas, skaniausi sparneliai paruosti. 
P.S.Cesnakai turi buti smulkiai pjaustyti, trinti netinka, nes ant sparneliu turi graziai apsibarstyti.Ju gaileti tikrai nereikia, as naudoju visa galvute. Is sios normos iseina dvi dideles keptuves. Patikekit, skonis toks geras, kad paragavusios negalesit sustoti valgyti smile.gif
Skanaus! 
Laiminga_saule

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą