2012 m. liepos 16 d., pirmadienis

Šokoladinės bulvės

Ingredientai šokoladinių sausainių 400 g sutirštinto pieno 0,5 indelio margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros 150 g vanilės ekstrakto 2 lašai brendžio, viskio ar romo (tačiau nebūtina) 1 valgomasis šaukštas kakavos miltelių 2 šaukštai Gaminimas Sausainius sutrupinau rankomis iki trupinukų. Sutirštintą pieną sumaišiau su ištirpintu margarinu, vanile ir kakavos milteliais. Viską gerai išsukau su šaukštu. Šią masę palikau šaldytuve 30 minučių. Sausainius užpyliau brendžiu. Kremą sumaišiau su sausainiais ir suformavau bulvės formos pyragėlius. Juos palaikiau šaldytuve 1 valandą ir patiekiau. Skanaus! Rytinė Saulė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą